Formerasthlm.se

Min blogg om hem och trädgård

Badkar

- Posted in Inredning by

Drömmarnas badkar

Vi har skapat vårt drömboende mitt i inner city där vi bor i en våning som heter duga. Många fina moderna inslag insprängda i en traditionell och klassisk miljö - allt för att göra livet vackert och enklare och renoveringen håller ju även våningen up-to-date samtidigt som man är varsam om att behålla många anor från förr.

När vi köpte våningen antog vi därmed utmaningen att blåsa ut den, och börja om. Noga med att bibehålla det som faktiskt fortfarande var i bra skick, som trägolven (fiskparkett) i flera rum och den stora fina kakelugnen. Renoveringen påbörjades med stor känsla och försiktighet, rum efter rum med som sagt flera inslag av moderniteter och vi fick till ett gott och sympatiskt samspel mellan förr och nu, medvetna om att det vi gjorde skulle hålla långt in i framtiden.

Vi gav köket ny feeling i en ny fräsch design med öppna ytor vilket gav ett enormt utrymme för allt som man kan hitta på i ett kök slash vardagsrum. Det blev och är en mycket skön och vacker samt funktionell samlingspunkt för matlagning, läxor, stickning, legobyggen, träna katten att stå på bakbenen och allt annat som försiggår i hemmet, hahaha!

Badrummets stod på tur och vi hade väntat in färdigställandet av resten av våningens renovering för att på bästa vis skapa rätt design och hålla oss med den röda tråden så att säga. Det var ett smart drag och vi är så tacksamma för hur det blev.

Badrummet är rejält i storlek. Här finns stort fönster dessutom som vi fräschade till i traditionell tappning fast flerglas. Kakel och klinker, speglar, badrumsmöbler och innovativa förvaringslösningar samt inte minst stämningsfull belysning som ger den rätta känslan för ett badrum som skall fungera som relaxavdelning. Supermodernt i tidlös, klassiskt design. Tack vare att badrumsstorleken tillåter badkar så valde vi att fortsätta med det fast det krävdes ett nytt. Vi letade efter bra information genom vår utvalda leverantörs hemsida där vi fick bra info med goda råd och bra bilder. De ger support och hjälp med vad man ska komma ihåg inför ett badkarsköp.

Vårt nya badkar skulle vara fristående badkar, det visste vi, för i och med att utrymme finns, why not? Vi är verkligen supernöjda med vårt badrum och det har verkligen blivit våningens fristad. Här kan man ta det lugnt och sjunka ner i badkaret och ladda batterierna. Ja, vår lilla fristad på en busy gata mitt i city. Funderar du på ett snyggt badkar av riktigt bra kvalitet så rekommenderar vi den här leverantören!

drömmarnas badkar